Λόγω της παρούσας κατάστασης στην χώρα μας, μπορείτε να μας  καλέσετε για ερωτήσεις ή παραγγελίες στο 6980075449 ή  2109518228

Σε όλους τους τρόπους πληρωμής και ειδικότερα στην πληρωμή μέσω καρτών το stocksound.eu διασφαλίζει την απόλυτη εχεμύθεια των προσωπικών σας στοιχείων. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Το stocksound.eu δεν εμπλέκεται και δεν κρατάει τα προσωπικά δεδομένα της κάρτας ή οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία. Οι συναλλαγές και τα στοιχεία των καρτών, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της κάρτας, δίνονται από τον ιδιοκτήτη της, απευθείας στη Τράπεζα Alpha Bank και το stocksound.eu απλά ενημερώνεται από αυτή, για το αν ήταν επιτυχής ή όχι ολοκλήρωση της συναλλαγής.

© 2018 https://www.stocksound.eu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline